събота, 7 август 2010 г.

ВАКСИНИТЕ - ГОЛЯМАТА ИЗМАМА ЧАСТ 2

Да се върнем назад във времето за малко към края на 2000 година. Асоциацията на американските лекари и хирурзи единодушно гласуваха да се спрат всички задължителни детски ваксини. Защо биха направили такова нещо? Защото по думите на д-р Джейн Ориънт, изп. директор на асоциацията:
„Децата са изправени пред опасността да умрат или да имат сериозни трайни увреждания от ваксините”.

Какво? „ ... да умрат или да имат сериозни трайни увреждания от ваксините”? Искате да кажете, че ваксините не само, че са безполезни, но и опасни? Трябва да се измъкна от този лабиринт. Няма кислород, а факлата ми току-що изгасна.

Един от най-сериозните странични ефекти на ваксините е че често предизвикват болестите , от които би трябвало да предпазват.

Например, случаите на морбили намалели с повече от 95% преди да се въведе ваксина през 1963. Нещо повече, вероятността за зараза с морбили при ваксинираните деца е 14 пъти по-голяма. (доклад на Националната Здравна Федерация, 1969)

В едно излседване в Чикаго, 90% от ваксинираните срещу морбили се разболели от морбили. (интервю на Гари Нъл с Джейми Мърфи, автор на „Какво всеки родител трябва да знае за детските имунизации”, 1997)

В едно проучване публикувано през 1994 в Архивите на Вътрешната Медицина за случаите на всички училищни епидемии от морбили в САЩ и Канада става ясно че:

„77% от всички случаи на морбили са сред ваксинираните. Очевидният парадокс е че докато степента на имунизация се качва, морбили все повече става болест на имунизираните”.

В епидемия от морбили през 1986 в Корпус Кристи, Тексас, 99% от заразените деца са били ваксинирани. (Медицински Журнал по Епидемиология, 1987)

Авторите на изследването заключили:

„Епидемии от морбили могат да избухват дори когато повече от 99% от учениците са били ваксинирани”.

Забележете използването на „дори когато”, вместо по-логичното „защото”.

Наскоро едно изследване показа, че хора, ваксинирани срещу морбили, се оказват три пъти по-податливи да развият болестта на Крон и 2,5 пъти язвен колит. Откакто е въведена през 1968, ваксината е причина случаите на болестта на Крон сред деца в Шотландия да се увеличат с 300%. (сп. Ланцет, 1996)

Вместо да предпазва от морбили, ваксината просто потиска болестта, за да се появи по-късно под други форми. (Джейми Мърфи, автор на „Какво всеки родител трябва да знае за детските имунизации”, 1993, страница 114)

Ваксината срещу морбили е свързана със заболявания като енцефалопатия, асептичен менингит, парализа на черепния нерв, проблеми с паметта, хиперкинеза, сериозно умствено изоставане. (интервю на Гари Нъл с Джейми Мърфи, 1995)

Друго изследване откри, че жени ваксинирани срещу морбили предават много по-малко имунитет на бебетата си отколкото неваксинираните жени.

Преди въвеждането на ваксините, беше изключителна рядкост бебе да се зарази от морбили. Сега повече от 25% от всички случаи на морбили са деца под една година. (Даниъл Хейни, Албукерк джърнъл, 1992)

„Проблемът е още по-сериозен поради факта, че най-уязвимите към морбили, децата, са най-малко защитени. В миналото, повечето майки предавали на бебетата си по естествен път придобити антитела срещу морбили чрез плацентата, което предпазвало децата до 9 месеца. С настъпването на ваксините, голям процент от майките се оказват серонегативни (нямат антитела) и не могат да предадат тези антитела на децата си точно когато ваксините не са ефективни, и в същото време децата са най-уязвими. От друга страна, онези, които обикновено се чувстват по-добре след като са приели антитела от майките си, може да се окажат в неблагоприятната позиция антителата и ваксината да си взаимодействат от което не се получава никаква защита”. (Джърнъл ъв Педиатрикс, 1979)

В друго изследване през 1999, било установило, че 33% от децата , чиито майки са родени след 1963, когато се въвежда имунизацията срещу морбили, се заразили от болестта, в сравнение с 12% от децата на по-възрастни майки, които не са били ваксинирани.

Ако смъртните случаи не са достатъчни, друг сериозен страничен ефект от ваксините са хроничните болести. Оказва се, че ваксините имат пряка връзка с появата на новите епидемии от различни форми на алергия, астма, хиперактивност и не на последно място – аутизъм.

„Аутизмът е бил непознат преди началото на 40-те години на миналия век. Забелязва се стръмно покачаване на заболяваемостта в САШ в края на 70-те и Великобритания след 1988 вследствие на масово използване на тройната ваксина срещу морбили, заушка и рубеола.” (д-р Едуард Язбак)

По същото време започна да се появява една нова клинична картина. Много от децата със симптоми на аутизъм, по-късно са здрави и се развиват добре до 15-я месец. Тогава изведнъж спират да придобиват нови умения и започват да се влошават отново, престават да говорят и губят социални умения. Появяват се и неврологични, имунни и гастроинтестинални симптоми: някои получават пристъпи, други имат непрекъснати инфекции и се подлагат на постоянно лечение с антибиотици , трети получават остра диария...

Твърде много натрапвания успех на ваксините е една измислица. Това е епос на триумфа на човек над природата, един разказ, който проследява победите на мащабните програми за имунизация, един доклад за началото и края на ужасни болести като полиомиелит, коклюш, дифтерия, едра шарка и морбили. Ваксинирането е най-голямата медицинска история, което някога е разказвана. И без каквото и да е съмнение, тя е пълна измислица, една история създадена от желанието на няколко души за слава и финансова печалба. Тази история е най-голямата заблуда пробутана на една глупава и супернаивна общественост.
Истинската наука ни казва, че няма никакви доказателства в полза на имунизациите и твърде много причини поради които да не се имунизирате.

Днес ние безжалостно берем плодовете от задоволяването на желанието на обществото за медицински магически куршум, куршум пълен с отрова. Има обаче надежда. И тя е че през 2012 година според майския календар ще настъпи краят на света. Звучи доста страшно. Или може би не съвсем. Може би ще бъде краят на един свят и началото на друг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар