петък, 27 август 2010 г.

ОПАСНИ ВАКСИНИ
източник: naturalnews.com

Въпреки че все още е лято в Северна Америка, в Австралия е зима и грипният сезон е в разгара си. Както обикновено, здравните власти убеждават родителите да ваксинират децата си като разпространяват мита за безопасността и ефикасността на ваксините. Но този път много австралийци разбраха по трудния начин, че са били подвеждани.

Не им отнело много време докато разберат истината след като децата им получили гърчове от имунизацията. Други деца започнали да повръщат или имали опасно висоака температура. Едно от децата изпаднало в кома и може никога да не се възстанови.

Единайсет месечното дете на Беа Флинт получило припадък след първата инжекция от двете дози грипна ваксина. След имунизацията в 9 часа сутринта, в 2 следобед тя усетила, че бебето й имало лека температура. До 8 часа вечерта детето й се влошило, повърнало в леглото и получило пристъп. По думите на ужасената майка, то не можело да плаче, главичката му била отпусната на една страна и не мърдало.

Оказало се, че този бил петият случай на дете с подобни симптоми прието в болницата в австралийския град Пърт през този ден. Не били изолирани случаи и в останалата част на страната. Ваксинирани деца със сериозни пристъпи напълнили спешните отделения.

Фактът, който излязъл наяве е че децата започнали да получават конвулсии 2 седмици преди това, но здравните власти не обърнали внимание и продължили да настояват, че ваксините са безопасни и че децата трябва да се имунизират. Две седмици след това, с още десетки деца страдащи от същите пристъпи и кой знае колко увредени по не толкова очевиден начин, главен здравен инспектор проф. Джим Бишъп най-накрая обявил забрана за използване на ваксините.

Властите в Австралия, Обединеното Кралство, САЩ и в целия свят неумолимо настояват, че грипните ваксини са безвредни и никой не може да пострада от тях. В САЩ Агенцията по храните и лекарствата одобри същата ваксина, която уврежда децата в Австралия, а центърът за контрол на болестите настоява всички американчета без оглед на възраст да бъде ваксинирани. Така имаме ваксина, която Австралия забрани, а властите в САЩ някак продължават да твърдят, че е безопасна за 6-месечните бебета.
Може би се питате какво причинява тези пристъпи? Отговорът не е отслабеният грипен вирус, който производителите използват за ваксината. Само химическо вещество може да доведе до подобни пристъпи.

Такива химични вещества се добавят във ваксините, за да натоварят имунната система да реагира на наличието на отслабен вирус. Наричат се адюванти и съдържат агенти, които причиняват сериозно възпаление и могат да повредят мозъчка и нервната система.
Дори да не доведат до конвулсии при децата, адювантите могат да причинят в бъдеще Алцхаймер или друго неврологично заболяване. Производителите винаги се опитват да омаловажат използването на адюванти, но именно те са главният заподозрян за пристъпите на австралийските деца.

Типична черта на поддръжницте на ваксини е тяхното нелогично фанатично поведение. Независимо колко доказателства има за рисковете, които крият ваксините, те продължават да ги пробутват без да мислят като ренебрегват фактите. Точно такова е отношението в индустрията с ваксините. Докладите, които доказват връзката на пострадали , парализирани или хоспитализирани деца и ваксините се отхвърлят като „съвпадение”. Все повечето доказателства просто се изхърлят през прозореца , заради конфликт на интереси.

Можете ли да си представите какъв скандал ще стане ако билка изпрати 50 деца в болницата с пристъпи? Здравните власти в целия свят ще конфискуват продукта и ще закрият производството му. Но когато става дума за ваксини, същите тези власти подтикват хората да продължават да ваксинират децата си. Това просто няма смисъл. Но не очаквайте здрав разум от тези хора. Ако можеха да мислят вместо ваксини щяха да раздават витамин Д на децата, тъй като е научно доказано, че витамин Д предлага далеч по-добра и безопасна защита срещу грипа. Разбира се, да искате от властите да вземат рационални решения е все едно политиците да започнат да казват истината. В объркания свят на печалба и политика, рационалното и честно мислене не се връзва. Много по доходно е да продължаваш с лъжите и да прибираш милиарди долари всяка година от опасни за здравето ваксини.

Често се чудя, колко деца е необходимо да пострадат преди родителите да разберат, че ваксините са опасни? Отговорът е че дори 1 милион мъртви деца няма да променят мисленето на родителите, тъй като те правят това, което им кажат властите, дори да няма смисъл. Повечето родители са с толкова промити мозъци от медицинската машина, че на драго сърце биха се наредили на опашка, за да инжектират децата си с опасни химикали ако им кажат, че поради някаква причина това се налага.

Родителите, чиито деца са пострадали или дори починали от ваксините, могат да обвиняват само себе си. Точно те са завели децата си да бъдат ваксинирани с химически адюванти и вирусни частици и трябва да се замислят преди да вярват на правителството когато става дума за здравен съвет. В края на краищата, правителството продължава да твърди, че лекарствата помагат, а витамините, билките и естествените средства за лечение са опасни. И точно правителствотое одобрило ваксините, които сега пращат децата в болница. Всеки родител, който поверява здравето на детето си на правителството трябва да се готви за катастрофа. Това може да означава, че на карта е заложен дори животът на децата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар