събота, 11 септември 2010 г.

ХИМЕОТЕРАПИЯ=ПОВЕЧЕ РАК
източник: naturalnews.com


Един по един, известните личности умират от рак и от изключително токсичното и нечовешко лечение с химео- и радиотерапия. Следващата потенциална жертва е Майкъл Дъглъс, който наскоро разкри, че е болен от рак на гърлото четвърта степен. Докато той има смелостта да признае, че ракът му най-вероятно е резултат от цигарите и алкохола, Дъглъс все още не е поставил под съмнение токсичността на утвърдените начини за лечение на рак. Затова той се подложи на химеотерапия и радиолъчение. Според неговия лекар, Майкъл Дъглъс ще се подложи на 8 седмици радиация, комбинирана с две серии химео. „Заедно, тези две терапии са доказали ефективността си в лечението на рак”, казва д-р Кевин Кълън от центъра за лечение на рак Грийнбаум към университета в Мериленд. Очевидно д-р Кълън не знае, че химео- и радиолечението никога не лекуват рак – те само временно свиват туморите като в същото време увеличават риска от рак по цялото тяло. Всъщност, най-изявеното странично въздействие на химеотерапията е именно рак. Същото се отнася и за радиацията. Вместо да подсилват имунната система, те я компрометират. И въпреки че временно свиват туморите, изследванията показват, че не могат да отстранят стволовите клетки на тумора, който може лесно да се развие отново след като приключи лечението. Точно поради тази причина толкова много ракови тумори отново се появяват след химеотерапия и радиолъчение, тъй като те все още са там и не са изчезнали. Единственият начин, за да се спре един тумор да израстне отново е като се промени средата му чрез упражнения, диета и приемане на антиракови храни, суперхрани и медицински билки. Ако осигурите на клетките си антиракови вещества като витамин D, селен, витамин C и преминете на растителна диета, рискът да развиете тумор е минимален. Според последни изследвания, дори само витамин D е в състояние да намали риска до 77%.

Химеотерапията не е правилният избор

Известните личности, които избират химеотерапия и радиолъчение обикновено бързо умират от рак. Патрик Суейзи умря след като се подложи на химео за рак на панкреаса. Фара Фосет умря след химеотерапия за рак на ануса. Питър Дженингс умря след химеотерапия за рак на белите дробове. Тони Сноу умря след химео за рак на дебелото черво. Но известните личности, които избират по-холистично лечение се справят доста по-добре с болестта. Най-известният подобен случай е със Сюзън Самърс, която победи рака на гърдата чрез природни средства и промяна на начина на живот. За съжаление, Майкъл Дъглъс е предпочел да следва патрик Суейзи, отколкото Сюзън Самърс. Докато химеотерапията не гарантира, че ще му отнеме живота, тя дава началото на едно ускорено биологично влошаване на здравето предизвикано от неоспоримата токсичност на химеотерапията, да не говорим за радиацията. Това включва влошена функция на мозъка, проблеми с кожата и постоянна умора.

Какво онколозите няма да ви кажат

Въпреки че радиолъчението и химеотерапията смаляват туморите, това не е достатъчно да върне здравето на човек. След всяко такова лечение, пациентите трябва да вземат повече витамин D, да консумират антиракови храни и дори да вземат хранителни добавки, които да подсилят имунната система. За съжаление, онколозите не казват тези неща на пациентите си. Голяма част от тях дори настояват, болните да избягват каквито и да са антиоксиданти, понеже можели да попречат на ефекта от химеотерапията. По този начин онколозите обричат пациентите си на болка, страдание и често смърт. Затова химеотерапията се нарича „асистирано самоубийство”. Тя е начин да се убиеш докато наливаш пари в компаниите, които произвеждат троксичните химикали.

Какво представлява химеотерапията?

Химеотерапевтиците се извличат от крайно токсични ипритни химикали, зиползвани като химически оръжия през първата световна война. Толкова са токсични, че фармаколозите се разболяват от рак само докато боравят с тях. Освен рак, химеотерапията причинява и мозъчна мъгла, тъй като унищожава мозъчните клетки. Тя уврежда бъбреците и черния дроб. Като избра химеотерапия и радиация, Майкъл Дъглъс заложи живота си на илюзията, че съвременната медицина казва истината за рака. Но тя заблуждава всички. Ракът е индустрия за милиарди долари която се възползва от невежеството на хората по отношение на храненето и превръща човешки същества в машини за печалба с обещания за лечение, което само влошава тяхното здраве.

Няма коментари:

Публикуване на коментар