понеделник, 16 август 2010 г.

СПИН=НАУЧНА ФАЛШИФИКАЦИЯ

Оригиналните доклади, върху които този общоприет медицински мит беше създаден, се оказаха частично изфабрикувани от д-р Робърт Гало. Снимките, направени с електронен микроскоп и използвани от Гало като „доказателство” , че ХИВ причинява СПИН, изобщо не изобразявали вируси. Въпреки това, тези доклади бяха публикувани през 1984 в списание „Наука” и оттогава е прието като „научен факт”, че ХИВ е причина за СПИН.

Това беше удобен медицински мит, тъй като това даваше възможност на фармацевтичните компании да произвеждат и продават антивирусни лекарства на болни от СПИН като им обещават лечение. Вместо това, те не получават нищо друго, освен продължаващо цял живот потискане на имунната система чрез коктейл от скъпи, токсични медикаменти.

На 1 декември, 2008, група от 37 учени изпрати писмо до сп.„Наука” с молба да изтегли публикацията на докладите от 1984. Това обаче не се случи, тъй като цялият доходен бизнес на СПИН индустрията зависи от това лъжата наречена ХИВ/СПИН да продължава. Това се отнася и за онко-индустрията, която зависи от лъжата за мамограмите. Зад всяка медицинска индустрия, в основата на която стоят болести, има поне по една лъжа, която ги поддържа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар