понеделник, 16 август 2010 г.

ХИВ=СПИН? ЧАСТ II
от д-р Питър Дюсбърг

Всички заразни болести без никакви изключения, вируси, бактерии, гъби, са разпределни поравно между половете. Разбира се, ако вземете една тясна група от хора, мапример манастир, където са само мъже или жени, ще откриете, че са заразени само момчетата или само момичетата. Но ако вземете 250 милиона американци, европейци или африканци болестта винаги е разпределена поравно между мъже и жени. Без изключения.
Всички заразни болести се проявяват до седмици, дни или най-много няколко месеца след инфекцията. Няма бавни вируси или микроби. Има бавни вирусолози, но не и бавни вируси. Причината за това е много проста. Микробите са елементарно изградени. Те се възпроизвеждат за минути или часове или дни. За тях човешкото тяло е сто литра сок, в който те се размножават колкото най-бързо могат. Този процес не може да се контролира. Вземат това, което могат. Единственото ограничение за тях е имунната система. Добрата имунна система ги спира на входа. В момента в който попаднат в човека, имунната система известява, че има нашественик и трябва да се спре. Получава се асимптоматична (без симптоми) инфекция. Ако имунната система е слаба, те проникват навътре и ако съвсем няма имунна система, тогава довиждане, човече! Микробите надделяват. Това отнема най-много няколко седмици. Микробите са саморазмножаващи се токсини. Да приемем, че цигарата е токсин. Трябва да пушим 20 години, за да се акумулират достатъчно токсини и да се разболеем от рак на белите дробове и емфизем. Ако микробът беше цигара, щеше да е достатъчна само една, защото тя щеше да създаде милиарди цигари в тялото ви. Микробите действат по този начин. Те действат бързо или никога. Не че не могат да се върнат или да постоят за известно време, правилото е че атакуват веднага или никога. Представете си, че сте били на купон и сте правили секс. Отивате на лекар и искате да знаете дали ще се разболеете от СПИН. А той ви отговаря: ела след десет години. Интересуваш се от какво точно ще се разболееш, а той отговаря: диария, деменция, не мога да кажа. Дори няма значение с кого си правил секс. Ако човекът е имал диария, ти можеш да се разболееш от саркома на Капоси след 15 години. Това абсолютно не се връзва с вирусната хипотеза. Нищо подобно не се е случвало досега в историята на вирусологията или микробиологията.
Неинфекциозните болести не се разпространяват произволно, а зависят от контакта с токсина. Пушачите най-често се разболяват от рак на белите дробове и емфизем. Други също могат, но е рядкост. Цирозата на черния дроб е често заболяване при хора, които изпиват бутилка ракия на ден, а не чай. Можете да му отпуснете края с малко кокаин и да правите секс с 2, 3, 5 или 10 момичета. След това се прибирате, пиете витамини, вземате си душ и си измивате зъбите и сте добре. Но ако правите това всеки ден в продължение на 10 години, тогава ви приемат в болницата с пневмония. Това евфемистично се нарича латентен период на вируса. Така действат наркотиците. Трябва да пушите 2 пакета цигари на ден 20 години преди да се разболеете от пневмония или емфизем. Наркотиците имат латентен период, защото човешкото тяло е устроено да оцелява в среда с много боклуци. Появили сме се на планетата, когато е била доста по-малко приветливо място отколкото е сега. Живели сме с много мръсотия. Така сме устроени, че да понасяме много интоксикация преди да умрем от нея. Но не можем да си инжектираме кокаин три пъти на ден за 10 години. Това се случва отскоро в историята на човешката раса. И точно това може да разбие имунната система.
Така че моята хипотеза е много проста: СПИН в Америка и Европа, но не и в Африка, е изцяло следствие от постоянната употреба на наркотици, като кокаин и хероин, и за съжаление АЗТ, което е най-токсичното лекарство одобрено за продължителна употреба и се предписва на пациенти с антитела срещу ХИВ като профилактика, а тези със СПИН като лечение. Как мога да подкрепя тази хипотеза? Хронологично погледнато, употребата на наркотици в САЩ и след това в Европа, започна да се разпространява след войната във Виетнам. Според официалната статистика през 1980 са заловени 500 килограма кокаин в цяла Америка. През 1990, са конфискувани 100 000 килограма. Оттогава тези количества постоянно се увеличават. Употребата на кокаин е нарастнала 200 пъти. Но конфискуваните количества остават същите.
80 000 от 250 –те хиляди американци със СПИН са интравенозни наркомани. Почти всички серопозитивни хетеросексуални пациенти в САЩ и Европа са също интравенозни наркомани. Най-рисковата група обаче са мъжете хомосексуалисти. 10% от мъжете в Америка и Европа се смятат за хомосексуалисти. Това прави 8 милиона гейове в САЩ. Само 25 000 или 0,2% се разболяват от СПИН. Говорим за една малка група с рисково поведение. Тези хора имат стотици дори хиляди сексуални контакти, като рекордите не се постигат по старомодния начин с тестостерон и естроген. Както в спорта, постиженията в леглото се подобряват с употребата на химикали. В изследване проведено от Центъра за контрол на болестите в САЩ сред 170 пациенти със СПИН, 96% са заявили, че използват редовно нитритни инхаланти, които са известни в микробиологията, че водят до мутации и онкологични образувания. По мое мнение, те са и директната причина за появата на саркома на Капоси и пневмония. Етил хлорид инхаланти, кокаин, амфетамин, фенциклидин са само част от наркотичните вещества, които се използват масово. Така че употребата на наркотици се връзва много добре с високия процент на заболели от спин сред гейовете и хетеросексуалните наркомани. Останалите са хемофилици и пациенти, на които им е правено кръвоприливане. Това са състояния, които биха се появили и без вземането на наркотици.
За да докажем, че наркотиците, а не ХИВ са причина за СПИН, трябва да покажем, че сред заразените с ХИВ, само употребяващите наркотици се разболяват от СПИН, или още по-добре – да се докаже, че наркомани без ХИВ се разболяват от едни и същи болести.
В изследване на 65 интравенозни наркомани от Ню Йорк, 32-ма продължили да се дрогират, а останалите минали на метадон или престанали да използват наркотици. Участниците в първата група загубвали по 35% от Т-клетките си на година за период от две години. При останалите броят на Т-клетките се запазил същият както преди да се включат в изследването. Подобен експеримент беше проведен в Цюрих. Там раздали наркотици и игли. Тези, които продължили да използват наркотици, след 1-2 години започнали да проявяват симптоми на болести свързани със СПИН като пневмония и недостиг на Т-клетки, за разлика от останалите, които престанали да вземат наркотици.
В Лос Анджелиз също беше проведено изследване сред 11 човека, които вземат антивирусния препарат АЗТ. Те прекъснали терапията и само след 2 седмици, 10 от тях възстановили имунитета си. Резултатите бяха публикувани в медицинското списание Лансет. Така, че АЗТ определено потиска имунната система. Костният мозък е най-подадлив на въздействието на този медикамент, тъй като там клетките се развиват най-бързо. Получава се именно това, за което говоря – СПИН по рецепта.
Има много примери за пациенти, които когато спрат употребата на АЗТ, се възстановяват от мускулна атрофия или са възстановили костния си мозък.
Има и случаи на хора със същите заболявания в същата рискова група, но без ХИВ. Това са така наречените ХИВ-негативни болни от СПИН. Болестта се нарича идиопатична CD 4 лимфоцитопения. Ако погледнем наркоманите в Ню Йорк, ще видим, че има доста случаи на СПИН без ХИВ. Те страдат от същите болести като серопозитивните – пневмония, туберкулоза, ендокартит. В една група от хомосексуалисти, които използвали амил нитрит, всички имали саркома на Капоси, но нито един нямал ХИВ. Друга група от накомани в Ню Йорк била обект на експеримент 20 години. Броят на Т-клетките им драстично намалял, но само 2 от 21 били ХИВ-позитивни.

В Швеция и Германия се оказало, че смъртността на наркозависими с и без ХИВ е една и съща. В Амстердам, от 300 наркомани с имунна недостатъчност, 100 били серопозитивни, останалите 200 нямали ХИВ, но всички страдали от едни и същи болести. Пак в Ню Йорк, наркомани с треска, загуба на тегло, нощно изпотяване, диария и орални инфекции, които са класически симптоми за СПИН, са с или без ХИВ. В Сан Франсиско, 8 бебета с ХИВ и 20 без, родени от майки наркоманки, имали същите болести – умствено изоставане, невродвигателни проблеми и изоставане в развитието. При други 19 бебета на наркозависими майки, 18 нямали ХИВ, но всички имали същата имунна недостатъчност.
Заключението е че употребата на наркотици може лесно да докаже хипотезата за причината за СПИН, като се решеват всички проблеми, които ХИВ/СПИН хипотезата не успя да обясни. Епидемията от СПИН в Африка е различна. Тя се разпространява поравно между половете и се поражда от недохранване, паразитни инфекции и лоша хигиена. Ако съм прав, че наркотиците и АЗТ водят до СПИН, тази хипотеза може лесно да се докаже. На първо място, има достатъчно литература, която показва, че всички наркотични вещества са патогенни. АЗТ е също доказано патогенен. Този медикамент е създаден за да убива клетки и го прави много добре. Нитритите предизикват мутации и ракови образувания. Кокаинът причинява пневмония, загуба на тегло и туберкулоза. Хипотезата може да се докаже и на практика. Срамота е , че досега не е направено подобно епидемиологично изследване. Вземаме 100 хемофилици с ХИВ и 100 без, сравняваме параметрите и виждаме кои се разболяват от СПИН. Не съществува нито едно изследване в медицинската литература, което да доказва, че ХИВ причинява СПИН. Има обаче над 80 изследвания, които показват обратното, че ХИВ не е фактор. Резултатите от тези изследвания не се показват, никой не говори за тях и не получават гласност по медиите. Можете да сравните и 100 наркомани с и без ХИВ или хомосексуалисти. Такива изследвания липсват, защото ще застраши или направо развенчае хипотезата, че вирус е причината за СПИН.
Затова, според мен от СПИН не само можеш да се предпазиш, но и да се излекуваш, ако се приеме, че е болест причинена от наркотични вещества. Знам, че много хора са подведени от установената вече хипотеза. На тях никой не им е казал, че наркотиците и АЗТ водят до болести, които наричаме СПИН. Никога никой не им е казал, че ХИВ хипотезата за СПИН не е доказана и е основана на 4 фалшиви доклада на Робърт Гало, „съоткривателят” на ХИВ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар