четвъртък, 5 август 2010 г.

ЗАЩО ВАКСИНИТЕ ПРИЧИНЯВАТ БОЛЕСТИ?

Човешкото тяло е снабдено с имунна система. Тя е много повече от бе- и те-клетки и антитела. Имаме слюнка, която е пълна с бактерии и кожа, която да защитава органите. Черният дроб и бъбреците прочистват кръвта и изхвърлят токсините. Белите дробове помпат гориво и изхвърлят отпадъчния продукт от клетъчния метаболизъм.

За да се направи ваксина, е необходимо вирусът да не е ефективен и да се намери начин да се вкара в тялото. За да се направят много партиди от вируса, той има нужда от храна, за да се култивира. Такива богати на вещества материали са например клетки от бъбрек на маймуна, абортирали човешки зародиши, телешки серум, ембрионална тъкан от морско свинче, и т.н. Можете да си представите колко гнила е тази смес. Затова трябва да се премахнат всички замърсители и да се изолира вирусът, а в тази среда това е невъзможно. Използват се избелващи вещества за да се изчисти серумът и да остане доколкото е възможно само вирусът, но с много замърсители. Когато попаднат в тялото, то веднага се опитва да ги изхвърли, тъй като е нетипично болестта да се вкарва направо в кръвта. Създателите на ваксините намират начин чрез адюванти и консерванти вирусът да не се отхвърля веднага. Всяка ваксина съдържа мононатриевглутамат, други тимеросал, което е живак, антибиотици, антифриз и други токсични съединения. Сега си представете беззащитното бебе. Та те нямат изградена имунна система. Техните органи все още растат и се формират. Веднага след раждането, бебетата се инжектират с чужди тела. Дозата никога не е според теглото на бебето, а и не се знае дали не съдържа замърсители, тъй като няма практика да се прави скрининг. Веднага след инжектирането на ваксината, организмът започва да се бори за живота си. Ако имате здраво дете, може да се отърве само с настинка или подобни на грип симптоми, тъй като тялото ще се опита да изхвърли всички замърсители чрез бъбреците, черния дроб и кожата. Ако обаче детето ви не е чак толкова здраво, механизмите за защита могат да откажат един след друг, особено след няколко имунизации. Когато това се случи, бебето започва да пищи. Резултатът от имунизацията е компрометирана нервна система. Много деца стават аутисти заради токсичните вещества във ваксините, които могат да засегнат мозъка и развитието на гръбначния стълб.

Д-р Албърт Сабиен, разработил оралната полиоваксина, промени позицията си по отношение на ваксините през 1995 година. Тогава по време на лекция той каза: „Официалните данни показаха, че мащабните имунизации в САЩ не успяха да подобрят имунната защита срещу болестите за които са използвани.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар